ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Ocak 2021 #1 Selamlar, fotoğraf içerisinde gördüğünüz Aercool Cylon mini kasanın ön kapağını nasıl açabilirim? Bilen var ise yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
Selamlar, fotoğraf içerisinde gördüğünüz Aercool Cylon mini kasanın ön kapağını nasıl açabilirim? Bilen var ise yardım edebilir mi?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 2 Ocak 2021 #2 RGB LED'in bittiği yerden tutup çekeceksin. Elini oraya attın mı fark edersin bir boşluk olacak orada.
RGB LED'in bittiği yerden tutup çekeceksin. Elini oraya attın mı fark edersin bir boşluk olacak orada.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Ocak 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: RGB LED'in bittiği yerden tutup çekeceksin. Elini oraya attın mı fark edersin bir boşluk olacak orada. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim.
Tek7HackDedi dedi: RGB LED'in bittiği yerden tutup çekeceksin. Elini oraya attın mı fark edersin bir boşluk olacak orada. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim.