Aercool Strike X-GT kablo yönetimi

Dayko

Hectopat
Daha fazla  
Benim kasam aercool strike x-gt bu kasanın içindeki kabloları yan tarafında toplamak istiyorum bunun için power supply ek kablolar var slevli bunları nerden bulabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sleeve kablolarından bahsediyorsunuz, aşağıdaki linkten 12mm farklı renk kablolar bulabilirsiniz.
12 mm Sleeve | www.modifiyemalzemecisi.com
3-4-6-9-12 mm ebatındaki kablolar da mevcuttur. Size önerim siyah kablolar tercih etmenizden yöne olacaktır, kasa ile tek parça halinde gözükür.
Gidip de yeşil renk alınmaz yani o kasaya.

Sleeve kablo dediğimiz şey bir kablo değil, daha çok kabloları içerisine alan daha büyük bir kablodur.

Örneğin bilgisayarın ön panelinde bulunan USB, kulaklık, mikrofon, açma-kapama, reset gibi bir ton kablo vardır.
Bu 1 ton kablo etrafta görüntü kirliliği yarata yarata mı gitse güzel olur yoksa bir sleeve kablo içerisinde, gözükmeden, görüntü kirliliği yaratmadan gitse mi daha iyi olur ?

Kasamda, kablo toplama sistemi olmadığı için benim kablolar da "Ben buradayım" diyerek gidiyor.
Aslında bana da lazım şu kablolardan ancak uğraşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı