Y #Yiğit# Kilopat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar bu hafta kendi bilgisayarıma R7 250 ekran kartı alacağım. Ancak PSU'um 250W olduğu için kendime bir PSU alacağım. Aklımda bunlar var: ZALMAN ZM400-LE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI Aerocool VX Serisi 400W 27A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı Hangisi daha iyidir? Kesin bir cevap verin arkadaşlar ikilemde kalmamak istiyorum. Kullanan varsa bi cevap verirseniz mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2016
Merhaba arkadaşlar bu hafta kendi bilgisayarıma R7 250 ekran kartı alacağım. Ancak PSU'um 250W olduğu için kendime bir PSU alacağım. Aklımda bunlar var: ZALMAN ZM400-LE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI Aerocool VX Serisi 400W 27A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı Hangisi daha iyidir? Kesin bir cevap verin arkadaşlar ikilemde kalmamak istiyorum. Kullanan varsa bi cevap verirseniz mutlu olurum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2016 #2 Aerocool'un gücü bir parmak daha iyi burada. Etikette yazana göre 36 watt daha fazla güç veriyor olması lazım.
Aerocool'un gücü bir parmak daha iyi burada. Etikette yazana göre 36 watt daha fazla güç veriyor olması lazım.
Y #Yiğit# Kilopat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Aerocool'un gücü bir parmak daha iyi burada. Etikette yazana göre 36 watt daha fazla güç veriyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aldım Aercool'u Teşekkür Ederim
JaroxJamaica dedi: Aerocool'un gücü bir parmak daha iyi burada. Etikette yazana göre 36 watt daha fazla güç veriyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aldım Aercool'u Teşekkür Ederim