Cooler Master masterfan Pro Air balance fanlarimin çok ses yapmasından dolayı sessiz fan arayışına girdim. Radyatör ve egzoz fanım için Corsair SP120 üçlü set aldım, hem ses hem soğutma olarak çok memnunum. Daha sonra Cooler Master MB520 kasam için ön fanlari da ses yüzünden değiştirmeye karar verdim. Aerecool orbit RC aldım. 14 db ses şiddeti ve 54 CFM. Hava akımı yazıyordu.
Bugün fanlar geldi. İnanılmaz sessiz çalıştığı bile belli değil. Fakat elimi arkasına koyunca full devirde bile hava kenarlaran yayılarak geliyor. Bunun gerçekten 54 CFM verdiğini nasıl anlatırım.
Eski fanlar ile stres testi yapıp daha sonra Aerecool fanlari takip stres testi yapsam nasıl olur?
Belki de fanlar sessiz olduğu için bana psikolojik hava üflemiyor gibi geliyor olabilir
Bugün fanlar geldi. İnanılmaz sessiz çalıştığı bile belli değil. Fakat elimi arkasına koyunca full devirde bile hava kenarlaran yayılarak geliyor. Bunun gerçekten 54 CFM verdiğini nasıl anlatırım.
Eski fanlar ile stres testi yapıp daha sonra Aerecool fanlari takip stres testi yapsam nasıl olur?
Belki de fanlar sessiz olduğu için bana psikolojik hava üflemiyor gibi geliyor olabilir
Son düzenleyen: Moderatör: