Hocam WhatsApp'tan yazdım buna. Bir dahaki isminiz ne olacak ona göre alışveriş yapayım diye çünkü bunlar sürekli ama sürekli isim değiştiriyorlar. Daha öncesi de Ventus PC mi neymiş forumda linke tıkladım Aero bilgisayara attı. Neyse konuya geleyim. Ben buna yazdıktan sonra bu hemen sinirlendi. Ve benim andromeda ile ilişkim yok orayı bilmem dedi ama ben daha önce yazışmalarımda a bile demedim. Yani buradan da ikinci falsoyu verdi. Andromeda dememişken kendisinin andromeda ile bir alakasının olmadığnıı söyledi ses kaydı da var. Ayrıca mesajdan sonra aradı oraya gelirsem bilmem ne tehdit de etti. Ve kendisinin iddiasına göre Türkiye'de satılan hiçbir ekran kartı sıfır değilmiş. Vatandan mediamarktan alınan ekran kartlarını orada açıyorlarmış. Bir tane açılmamış ekran kartı göster sana bedava vereceğim diyor bir de
Sıfır diye sattığı ürün jelatinli ve diğer kurumsal mağazalarda satılan ekran kartlarında jelatin yok sadece koruma bandı var bunu sorduğumda da içine garanti kağıdı koymak için açıyolar jelatini dedi ahahhahahah. Var mı arkadaşlar aranızda ekran kartı alıp da kutunun içinden fatura çıkan.