Bende aynı amaç için kullanıyorum. 3 yıldır bir sorun yaşamadım.
2 faktörlü doğrulamayı açın, bende değil fakat açık olmayan 1-2 arkadaşımın hesabı çalınmıştı. Onun dışında bende 2 yıl gibi bir süre kullanmıştım.Dediğiniz gibi bende de bir sorun olmadı artı olarak şüphelenip tarattım yine bir sorun olmadı. Bende arafta kaldım. Ve yedek hesabımda kullanıyorum.
2 faktörlü doğrulamayı açın, bende değil fakat açık olmayan 1-2 arkadaşımın hesabı çalınmıştı. Onun dışında bende 2 yıl gibi bir süre kullanmıştım.
Bir şey yapmanıza gerek yok, şifrenizi değiştirebilirsiniz.Şu an da açık. Peki silmiş olsam neleri değiştirmem gerekli ileride herhangi bir güvenlik sorunu yaşamamam için.
2 faktörlü doğrulamayı açın, bende değil fakat açık olmayan 1-2 arkadaşımın hesabı çalınmıştı. Onun dışında bende 2 yıl gibi bir süre kullanmıştım.
Yani hocam kullanmayalim mi?Sınırsız hesap ekleme özelliği yüzünden bende kullanıyordum, 50'ye yakın hesap vardı yaklaşık 10 tanesi genellikle lazım olduğu için kullandığım hesaplardı diğerleri de takipçisi yüksek diye giriyorduk işte. Android 14'e geçince maalesef kurulum yapamaz olduk çoğu hesap arada sırada girdiğimiz hesaplara dönüştü.
Gizlilik olayı bayağı çok kullandığım bir şeydi, ortadan kaybolmanız gerektiğinde yanlışla okundu atmaktan korkuyorsanız mesaj okundu gizleme özelliği vs. bayağı işinize yarıyor. Canlı yayından gizlenme olayları da aynen öyle mesaj atsanız bile canlı yayın sahibi göremediği için sizi atamıyor.
Güvenlik ile alakalı olan konuya gelirsek, ben ve benim gibi kimse size Aero önermeyecektir. Aklı hayalinize sığmayacak kadar şifrelenmiş ve hatta bazen halihazırda açık ama oturup incelenmediği için farkında olmadığınız virüsler yazılabiliyor.
VirusTotal sonuçlarına güvenmeyin rahatlıkla bypass edilebiliyor 8 yaşındaki çocuk bile artık bypass edebilir hale gelmiş, benim tanıdığım - bildiğim ve sosyal medya alanında çalınan hesap kurtarma işlerinde asla durduk yere çalınma konularına denk gelmedim yani veriler toplanmıyor toplanıyorsa satılmıyor.
Bir işe yaramaz hocam, hesaba girerken kullandığınız çerezlerde saklı tokenler var. Önbellek kısmından bunu elde edebilirler ki gerek yok doğrudan Aero cihazınıza kurulu olduğundan gelen SMS bilgilerini bile alabilirler.
Biz genelde virüs enjekte ederken Aero kullanıyoruz (kişisel çevremize) bunun en nihai sebebi hali hazırda kamera gibi izinleri istiyor olması, biz kullanıyorken de sıkıntı çıkarmıyor. Samsung vs. kullanmıyorsa öyle kameraya istediğiniz zaman eriştiğinizde vs. kameranız kullanılıyor gibi bir bilgi gelmediğinden rahatlıkla erişim izni de verildiği için kullanabiliyorsunuz. Orijinal siteden elde edebilirsiniz, Telegram kanalları var.
Yani hocam kullanmayalim mi?
Sınırsız hesap ekleme özelliği yüzünden bende kullanıyordum, 50'ye yakın hesap vardı yaklaşık 10 tanesi genellikle lazım olduğu için kullandığım hesaplardı diğerleri de takipçisi yüksek diye giriyorduk işte. Android 14'e geçince maalesef kurulum yapamaz olduk çoğu hesap arada sırada girdiğimiz hesaplara dönüştü.
Gizlilik olayı bayağı çok kullandığım bir şeydi, ortadan kaybolmanız gerektiğinde yanlışla okundu atmaktan korkuyorsanız mesaj okundu gizleme özelliği vs. bayağı işinize yarıyor. Canlı yayından gizlenme olayları da aynen öyle mesaj atsanız bile canlı yayın sahibi göremediği için sizi atamıyor.
Güvenlik ile alakalı olan konuya gelirsek, ben ve benim gibi kimse size Aero önermeyecektir. Aklı hayalinize sığmayacak kadar şifrelenmiş ve hatta bazen halihazırda açık ama oturup incelenmediği için farkında olmadığınız virüsler yazılabiliyor.
VirusTotal sonuçlarına güvenmeyin rahatlıkla bypass edilebiliyor 8 yaşındaki çocuk bile artık bypass edebilir hale gelmiş, benim tanıdığım - bildiğim ve sosyal medya alanında çalınan hesap kurtarma işlerinde asla durduk yere çalınma konularına denk gelmedim yani veriler toplanmıyor toplanıyorsa satılmıyor.
Bir işe yaramaz hocam, hesaba girerken kullandığınız çerezlerde saklı tokenler var. Önbellek kısmından bunu elde edebilirler ki gerek yok doğrudan Aero cihazınıza kurulu olduğundan gelen SMS bilgilerini bile alabilirler.
Biz genelde virüs enjekte ederken Aero kullanıyoruz (kişisel çevremize) bunun en nihai sebebi halihazırda kamera gibi izinleri istiyor olması, biz kullanıyorken de sıkıntı çıkarmıyor. Samsung vs. kullanmıyorsa öyle kameraya istediğiniz zaman eriştiğinizde vs. kameranız kullanılıyor gibi bir bilgi gelmediğinden rahatlıkla erişim izni de verildiği için kullanabiliyorsunuz. Orijinal siteden elde edebilirsiniz, Telegram kanalları var.
Bana kalırsa öyle aşırı güçlü/donanımlı düşmanlarınız yoksa orijinal paketi kullanabilirsiniz, ben çok fazla hesap ticareti ve benzeri işler yaptım herhangi bir sorun görmedim. Sapık değillerse kimse çıkar olmadan oturup birilerin bilgilerini izlemez, insanlara dağıtmaz ki topladığını da benzeri vakaları da asla görmedim. Aslen Aero kullanmak daha rahat geliyor bana bu yüzden önceki cihazımda kullanıyordum.
Arkadaş video indirmek için kullanacağını söylemiş, indirme klasörünü cihazın orijinal video klasörüne çeksin teşekkür edecektir. Benim bu şekilde 3 Bin'e yakın video içeriğim oluştu. Bunun yanı sıra tek gösterimlik olsa bile video/ses/fotoğrafları özelden atılsa bile indirebiliyorsunuz bu güzel bir özellik. Bence kullanmaya değer, kimse değersiz kişisel hesapları hedef almayacaktır merak etmeyin.