Aerocool 400W güç kaynağı Quick CPU overclock yapılır mı?

wwsuspctre

Centipat
Daha fazla  
RAM
1333 Mhz 4x2 Ram 8 Gb
İşlemci
Q9550
Merhaba. MSI GT 730 4 GB 4x2 1333MHz 8 GB RAM Q9550 sogutucu bakır sogutucu bu fotograftaki gibi yapsam PSU yanma şansı var mı? PSU'yu yeni aldım akşam babam getircek.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    39,4 KB · Görüntüleme: 27
  • unknown.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 26
Güç kaynağın sisteme yetiyor da artıyor yaparsan bir sorun çıkmaz ancak oc li işlemci kullanacaksan x5460 a falan geçmeni öneririm.

Güç kaynağın sisteme yetiyor da artıyor yaparsan bir sorun çıkmaz ancak oc li işlemci kullanacaksan x5460 a falan geçmeni öneririm.
Pekela Anakart dan yapsak Olmazmı Asus G41 serisi Ben Biostan %15 yaptım aslında 20 sini denedim açmadı ama 15 destekledi

Pekela Anakart dan yapsak Olmazmı Asus G41 serisi Ben Biostan %15 yaptım aslında 20 sini denedim açmadı ama 15 destekledi
Anakartı daha önce hiç kullanmadım tecrübem olmadan birşey diyemem ancak g41 de güzel overclock yaparsın mosfetlere soğutucu takmak şartıyla. Ama dediğim gibi x5460 geçsen iyi olucak.

Anakartı daha önce hiç kullanmadım tecrübem olmadan birşey diyemem ancak g41 de güzel overclock yaparsın mosfetlere soğutucu takmak şartıyla. Ama dediğim gibi x5460 geçsen iyi olucak.
x5460 Ne kdr eder tamirciden alsam 150 ? mosfetlere soğutucu takmak şartıyla dedinde Sogutucum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…