Aerocool 500W 80+ Cylon alınır mı?

Sizin kararınız, aradaki farklar ortada.

Cooler Master MWE 550W 80+ nasıldır sizce zaten High Power yapıyor o PSU'ları.

60 farka değer mi?

Ve bir sorumda 450 TL'ye PCI Express yuvası mı almalıyım çünkü ekran kartını laptopa takacağım yoksa gidip o paraya işlemci anakart mı alayim işlemci anakart almak çok daha iyi performasn verir bu söylediklerim idareten 450 TL çıkarabilirim gözden eğer DDR 4 anakart alabilirsem RAM'im var benim buradaki sıkıntı şu sadece PCI Express 450 TL verip bir de PSU alıp iş biter ama eski bir anakart bile 300 TL işlemci 50 TL'ye bile var sizce ne yapmalıyım.

Elinde DDR4 RAM varsa o yuvaya vereceğin 450TL para ile B450 anakart almak bence daha mantıklı. Şimdilik ucuz bir AM4 işlemci ile kullanıp ilerde yükseltebilirsiniz.

Elinde DDR4 RAM varsa o yuvaya vereceğin 450TL para ile B450 anakart almak bence daha mantıklı. Şimdilik ucuz bir AM4 işlemci ile kullanıp ileride yükseltebilirsiniz.

Mantıklı lakin 450 TL B450 bir anakart da 2 RAM slotu var 16 GB RAM beni ne kadar götürür 4 sene götürmesini istiyorum bir de burada mühendislik girince RAM miktarı önemli oluyor ya da sorunu şöyle çözeriz aynı RAM'in 16 GB'sini alırsam elimde 32 GB RAM olur ozaana dediğiniz mantıklı geldi.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…