Aerocool 600W 80+ RGB vs High Power 600W 80+ Bronze eco

Gözle görülecek bir fark olacağını zannetmiyorum bence Aerocool Cyclon 600W 80+ PSU kullanıyorum.
Aerocool 12V kanalından 540 verirken High Power 552 veriyor.

@Jang Geum'un Danji Yemeği
High Power için kayda değer bir fark olmadığından dolayı Aerocool'a karar verdim. En azından RGB'si var. RGB RAM'ler bayağı pahalı, onun yerine RGB PSU alırım... 😁 Bir de sizce Bronz olmaması önemli mi? Sanırım bu derecelendirme duvardan çekilen elektrik miktarını etkiliyor. Faturayı bir kaç lira etkileyecekse hiç önemli değil.

Son düzenleme:
@Jang Geum'un Danji Yemeği
High Power için kayda değer bir fark olmadığından dolayı Aerocool'a karar verdim. En azından RGB'si var. RGB RAM'ler bayağı pahalı, onun yerine RGB PSU alırım... 😁 Bir de sizce Bronz olmaması önemli mi? Sanırım bu derecelendirme duvardan çekilen elektrik miktarını etkiliyor. Faturayı bir kaç lira etkileyecekse hiç önemli değil.
Para sizin paranız biz karışamayız. Ama High Power daha çok güven veriyor

Neye dayanarak güven veriyor? Söyleyin, mantıklıysa onu alırım benim için sorun değil. Aerocool RGB olduğu için benim daha çok dikkatimi çekti.
Forumda High Power çoğunlukla övülür ayrıca kWh olarak hesaplarsak uzun vadede sizi kara geçirir
1 kWh ortalama 70 kuruştur. aralarında 40w fark var desek oradan siz hesaplayın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı