Aerocool 600W vs SilverStone 600W

Konu dağılmış toparlayayım.

Bunu öneririm. Hiç aklıma gelmedi yahu. Attığınız modellerden daha kaliteli bu. Arkadaşa da teşekkür ederim ayrıca.
Kalitesiz PSU ve RAM demek istedin heralde.
Dalga mı geçiyorsun sen bizimle arkadaşım? Sen şaka mısın? Filmden mi çıktın geldin?

Adam 380 TL'lik PSU bakıyor sen 850 TL'lik PSU öneriyorsun. Bir de gelmiş milletin aldığı mala düşük fiyatlı diye kalitesiz diyorsun. Ego ancak bu kadar olabilir. Herkesin bir PSU'ya 850 TL verecek parası mı var? Biz de ona göre uygun fiyatlı bir şey öneriyoruz. Ne kadar çok para o kadar çok ekmek. Sanırım para beraberinde ego da getiriyor...

Her neyse madem kaliteli mal kullanmasını istiyorsun ver arkadaşım 400 TL daha gitsin alsın adam.
Ver bana ben alayım hiç sıkıntı değil. Vermiyorsan da konuya cevap yazmana gerek yok herhalde daha?

Beyler kavga edin diye açmadım yahu, en fazla verebileceğim 400 TL. FSP Hydro da aklimda ancak 400 tl veya az daha altına inerse onu gözüm kapalı alırım. Fiyatı düşmezse 'de linklerini attığım PSU'lardan birini alacağım. Bu arada topluca Sinerji'den almayı düşünüyorum tek tek alma taraftarı değilim.
Tekrardan teşekkürler

Silverstone iyidir, kalitelidir, alınır.
Seasonic, daha üst düzeydir. Profesyonel kullanıcı değilsen, masrafa gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı