2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 23 Kasım 2019 #11 Kendim de kullanıyorum Spec Delta öneririm. Mithat Berhan dedi: Kasa dahil ise biraz arttır bunu al. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RGB ve önü mesh + VS550 PSU var içinde. Genişletmek için tıkla...
Kendim de kullanıyorum Spec Delta öneririm. Mithat Berhan dedi: Kasa dahil ise biraz arttır bunu al. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RGB ve önü mesh + VS550 PSU var içinde. Genişletmek için tıkla...
Üye adım 32 adım Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 799 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 23 Kasım 2019 #12 Mithat Berhan dedi: Kasa dahil ise biraz arttır bunu al. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RGB ve önü mesh + VS550 PSU var içinde. Genişletmek için tıkla... Bu da baya guzel gözüküyor hemde corsair. Artik ikisi arasında bir tercih yaparim
Mithat Berhan dedi: Kasa dahil ise biraz arttır bunu al. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com RGB ve önü mesh + VS550 PSU var içinde. Genişletmek için tıkla... Bu da baya guzel gözüküyor hemde corsair. Artik ikisi arasında bir tercih yaparim
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.310 Makaleler 42 Çözümler 275 23 Kasım 2019 #13 Aerocool olan modelin nerdeyse önü tamamen kapalı. Bir de Corsair modelin PSU'su daha iyi.