Aerocool Aero 800 vs Corsair Carbide Champ/SPEC-02

AlphanDgrmnc

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba millet. Yeni bir sistem toplayacağım fakat kasaya bir türlü karar veremedim. Normalde Champ/SPEC-02'nin 650W PSU'lu modelini alacaktım fakat VS650 PSU'larda ses sorunları vs. varmış. SPEC-02'nin tasarımı çok hoşuma gidiyor fakat kalitesiz diyenler oluyor. Eğer SPEC-02 alırsam yüksek ihtimalle CoolerMaster MasterWatt 600W 80+ PSU alacağım. Veya direkt Aero 800'ün 750W PSU'lu modelini alacağım. Aşağıdaki özellikleri ve kendi bildiklerinizi koyarak lütfen bir öneride bulunun.

Aerocool Özellikleri:
  • + 4 dahili fan ile gelmesi
  • + 12V kanalından 696W gibi yüksek güç sağlaması
  • + 50 TL daha ucuz olması
  • + SPEC-02'de olmaksızın 2 tane 2.0 USB portu
  • + SPEC-02'de olmaksızın üst fan bölümüne 140mm'de takılabiliyor olması
  • - 15cm CPU 39cm VGA desteği

Corsair Özellikleri:
  • - 2 dahili fan ile gelmesi
  • + Daha şık tasarım
  • + 15.7cm CPU 42cm VGA desteği
  • + RAM gibi parçalarla takım olması

Tasarıma önem verdiğim için SPEC-02 aşkı oluştu içimde, fakat aldığıma değsin istiyorum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU yu ayrı alman daha iyi bir tercih olacaktır. Ayrı satın aldığın PSU daha verimli ve performanslı olur. Son olarak kasa ve PSU bütçeni söylersen başka öneriler de yapabiliriz. Düşündüğün Aerocool ile ilgili bir fikrim yok fakat Corsair modelinin ön ızgarasının fan temizliği yaparken çaparazlık ettiğini duymuştum tabiki silinemez değil ama zorlaştırıyormuş.

Tamam, PSU'yu ayrı alırım da 2 model arasında hangisi tercih edilmeli sizce? Kalite bakımından Aerocool da sıkıntı yoksa özellik olarak daha önde duruyor. Tabi bide bu özelliklerin kalite konusu var.

Kasa ve PSU yu ayrı alman daha iyi bir tercih olacaktır. Ayrı satın aldığın PSU daha verimli ve performanslı olur. Son olarak kasa ve PSU bütçeni söylersen başka öneriler de yapabiliriz. Düşündüğün Aerocool ile ilgili bir fikrim yok fakat Corsair modelinin ön ızgarasının fan temizliği yaparken çaparazlık ettiğini duymuştum tabiki silinemez değil ama zorlaştırıyormuş.
500-600 tl arası. 600 tlyi asla geçmeyecek şekilde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı