Aerocool Aero One Duo kasa nasıl?

cahhlama2

Kilopat
Makaleler
1
Power Boost kasayı geçen sene 300 TL'ye almıştım, gerçekten çok kötü bir kasa. Aldıktan 2 ay sonra LED'leri bozuldu, hava akışı diye bir şey yok, kışın -5 havada doğalgazı yakmayıp kasayı kullanıyordum. O kadar kötü. Şimdi bu AeroCool kasayı almayı düşünüyorum. ARGB bağlantısı varmış, alacağım anakartta ARGB girişi var. Sizce nasıl bir kasa? 600 TL'ye değer mi yoksa daha farklı kasalaramı yönelmeliyim?

Power Boost
AeroCool

Kasanın görüntüsü aslında gayet güzel Phanteks kasayla bunun arasında ne fark var.
@f3turan

Son düzenleme:
Aero One eclipse modelini kullanıyorum. Açıkcası çok memnunum çünkü mükemmel bir hava akışı var.
Sapphire Pulse Rx5700 xt : 73 derece
Ryzen 7 3700x(stok soğutucu) : 78 derece
Yaptığım 1 saatlik stres testlerinin sonuçları bunlar. Ayrıca ore saturn öneren arkadaş @GoodBye^^ o kasanın üst sıvı soğutma desteği 240mm değil bence önerme ama sen bilirsin.

Bahsettiğiniz kasanın yan paneli az önce patladı. temperli cam olması nedeniyle bu sorunu yaşadığımı düşünüyorum. Kasadan memnunum fakat termal gerilmeler ve temperli cam bir araya gelince benimki gibi bir sorun yaşanabiliyor. Bunu da dikkate alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…