Aerocool Aero One Frost 500W vs Corsair Spec-05 550W

Cicikuş.

Centipat
Merhabalar; GTX 1660 Super, Ryzen5 1600 ve 2 SSD’li sistemim için (1HDD+1SSD de olabilir.) kasa ve PSU bakıyorum. Bütçem 600 lira civarı. Tabi ki başka mantıklı seçeneğiniz varsa açığım. Aerocool marka kasanın 4 dahili fanı var ve önü tamamen açık bunda tek soru işareti 500W PSU. PSU iyi fakat 500W yeterli olur mu? Corsair’in kasasında ise yalnızca 1 dahili fan var. İki kasa arasında ekonomi göz önüne alındığında hangisini tercih etmeliyim? CoolerMaster’ın 600W’lık bir kasası da var 650 liraya ve 1 dahili fan mevcut. 1 Fanı bulunan kasalara ayriyeten fan almama gerek var mı? Hangisini almalıyım? F/P göz önüne alındığında en mantıklı seçenek ne olur?

Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunu alabilirsiniz aerocoll kasa iyidir ancak o kasa zaten 350 lira yani psu pek iyi değildir o yüzden önerim bu
Aerocool’un PSU’sunun kaliteli olduğunu biliyorum. Birçok kişinin de önerdiği bir psu. Hava akışı da iyi kasanın soru işaretim 500W’ın yetip yetmeyeceği. 500W yeter mi sizce? Dediğiniz kasa gerçekten güzel ve kaliteli fiyatı da açıkçası çok iyi inmiş. Şu an almam mümkün değil bu indirim birkaç ay içerisinde tekrar olur mu bilginiz var mı? Kasa diğer firmalarda daha pahalı olduğundan düşünmemiştim.

aerocool’un PSU’sunun kaliteli olduğunu biliyorum. Birçok kişinin de önerdiği bir psu. Hava akışı da iyi kasanın soru işaretim 500W’ın yetip yetmeyeceği. 500W yeter mi sizce? Dediğiniz kasa gerçekten güzel ve kaliteli fiyatı da açıkçası çok iyi inmiş. Şu an almam mümkün değil bu indirim birkaç ay içerisinde tekrar olur mu bilginiz var mı?
Stok bitti geldi yine aynı fiyattan satıyorlar bilemem ama büyük ihtimalle olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı