BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 Hocam dediğin hiçbir şeyi anlamadım ama iyi bir şey dedin herhalde.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #12 BerkayZ87 dedi: Hocam dediğin hiçbir şeyi anlamadım ama iyi bir şey dedin herhalde. . Genişletmek için tıkla... Dedimki kasanın önündeki toz filtresi olmaz olaydı toz tutmuyor.
BerkayZ87 dedi: Hocam dediğin hiçbir şeyi anlamadım ama iyi bir şey dedin herhalde. . Genişletmek için tıkla... Dedimki kasanın önündeki toz filtresi olmaz olaydı toz tutmuyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #13 yusufyardimci dedi: Dedimki kasanın önündeki toz filtresi olmaz olaydı toz tutmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Kasanın tasarımına da bağlı biraz. Kasa çok kapalıysa çok toz oluyor. Kasa açık ise tozlanma olmuyor zaten çok fazla.
yusufyardimci dedi: Dedimki kasanın önündeki toz filtresi olmaz olaydı toz tutmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Kasanın tasarımına da bağlı biraz. Kasa çok kapalıysa çok toz oluyor. Kasa açık ise tozlanma olmuyor zaten çok fazla.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #14 BerkayZ87 dedi: Bilmiyorum hocam. Kasanın tasarımına da bağlı biraz. Kasa çok kapalıysa çok toz oluyor. Kasa açık ise tozlanma olmuyor zaten çok fazla. Genişletmek için tıkla... Masanın altında dolap yok 2 kişi çömelir girer.
BerkayZ87 dedi: Bilmiyorum hocam. Kasanın tasarımına da bağlı biraz. Kasa çok kapalıysa çok toz oluyor. Kasa açık ise tozlanma olmuyor zaten çok fazla. Genişletmek için tıkla... Masanın altında dolap yok 2 kişi çömelir girer.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #15 yusufyardimci dedi: Masanın altında dolap yok 2 kişi çömelir girer. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim. Bazı kasaların önü cam oluyor, bazılarının mesh oluyor.
yusufyardimci dedi: Masanın altında dolap yok 2 kişi çömelir girer. Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim. Bazı kasaların önü cam oluyor, bazılarının mesh oluyor.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #16 BerkayZ87 dedi: O anlamda demedim. Bazı kasaların önü cam oluyor, bazılarının mesh oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa ama modelini bilmiyorum ilk defa bir kasanın modelini unuttum. Hocam bir de son bir isteğim var kasanın ön tarafının resimini atar mısınız? Son düzenleme: 30 Ekim 2020
BerkayZ87 dedi: O anlamda demedim. Bazı kasaların önü cam oluyor, bazılarının mesh oluyor. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa ama modelini bilmiyorum ilk defa bir kasanın modelini unuttum. Hocam bir de son bir isteğim var kasanın ön tarafının resimini atar mısınız?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #17 yusufyardimci dedi: Mesh kasa ama modelini bilmiyorum ilk defa bir kasanın modelini unuttum. Hocam bir de son bir isteğim var kasanın ön tarafının resimini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kasa incelememde mevcut fotoğraflar. İmzamdan tıklayıp bakabilirsin.
yusufyardimci dedi: Mesh kasa ama modelini bilmiyorum ilk defa bir kasanın modelini unuttum. Hocam bir de son bir isteğim var kasanın ön tarafının resimini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam kasa incelememde mevcut fotoğraflar. İmzamdan tıklayıp bakabilirsin.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #18 BerkayZ87 dedi: Hocam kasa incelememde mevcut fotoğraflar. İmzamdan tıklayıp bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anki hali fanlarla toz filtresinin yerini değişitirmedinizmi resimlere baktım kasanın gerçekten güzel.
BerkayZ87 dedi: Hocam kasa incelememde mevcut fotoğraflar. İmzamdan tıklayıp bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anki hali fanlarla toz filtresinin yerini değişitirmedinizmi resimlere baktım kasanın gerçekten güzel.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #19 yusufyardimci dedi: Şu anki hali fanlarla toz filtresinin yerini değişitirmedinizmi resimlere baktım kasanın gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece iç kısımdaki toz filtresini ön paneli söküp ön tarafa koydum.
yusufyardimci dedi: Şu anki hali fanlarla toz filtresinin yerini değişitirmedinizmi resimlere baktım kasanın gerçekten güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece iç kısımdaki toz filtresini ön paneli söküp ön tarafa koydum.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #20 BerkayZ87 dedi: Hocam sadece iç kısımdaki toz filtresini ön paneli söküp ön tarafa koydum. Genişletmek için tıkla... Fanlarınmı hemen önüne koydunuz bana bu bilgi yeter teşekkür ederim.
BerkayZ87 dedi: Hocam sadece iç kısımdaki toz filtresini ön paneli söküp ön tarafa koydum. Genişletmek için tıkla... Fanlarınmı hemen önüne koydunuz bana bu bilgi yeter teşekkür ederim.