Aerocool Aero One frost'a 4 adet fan alınmalı mı?

Mertflag

Decapat
Rust oyununda yükte ekran kartım 73 dereceleri görüyor. İşlemcim 55 derecelerde (Arctic Freezer 34 Duo soğutucuyla) seyrediyor.
Ekran kartım MSI GTX 1660 Ti Armor OC modeli yükte 73'lerde takılıyor ve kasamın modeli Frisby 9280. bu kasa hakkında pek fazla hava sirkilasyonu olmadığı söyleniyor.
Ben de Aerocool Aero One frost almaya karar verdim. Sizce bunu alsam ne kadarlık bir etkisini görürüm? Ve ekstra 2 ekran kartına doğru 2'de egzoz olmak üzere fan daha alsam ne kadarlık bir etki görürüm? Yani Aerocool Aero One frost u geldiği gibi kullanmamla Aerocool Orbit 12cm RGB Led Kasa Fanı (AE-CFORBT) | Teknobiyotik şundan 4 tane daha almam arasında kaç derece oynar? Gerek var mı sizce bu kadar masrafa?

Sıcaklıklarınız gayet normal. Hiçbir masraf yapmanıza gerek yok. İllaki para harcayacağım diyorsanız sadece kasayı değiştirin. Bunun sonunda ekran kartı sıcaklığı ne kadar düşer onu bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o kasayı önermiyorum. Boyu çok uzun ve çirkin. F/P kasa arıyorsanız Ranker Cygnus alabilirsiniz. Ekstra fan almaya bence değmez.

One Frost gayet güzel kasa. Arkadaşıma aldık ve sıcaklıklar da gayet iyi. 2070S Trio ve 9600KF takılı. İşlemci ve kart 60'ı çoğu durumda geçmiyor. Alt tarafa fan almanıza da gerek yok. Ekstra olarak derecelerinizde bence bir sorun yok bilginiz olsun ama şu anki kasanızın önü cam olduğu için mesh olan Aerocool'a geçerseniz daha iyi olacaktır.

Rust oyununda yükte ekran kartım 73 dereceleri görüyor. İşlemcim 55 derecelerde (Arctic Freezer 34 Duo soğutucuyla) seyrediyor.
Ekran kartım MSI GTX 1660 Ti Armor OC modeli yükte 73'lerde takılıyor ve kasamın modeli Frisby 9280. bu kasa hakkında pek fazla hava sirkilasyonu olmadığı söyleniyor.
Ben de Aerocool Aero One frost almaya karar verdim. Sizce bunu alsam ne kadarlık bir etkisini görürüm? Ve ekstra 2 ekran kartına doğru 2'de egzoz olmak üzere fan daha alsam ne kadarlık bir etki görürüm? Yani Aerocool Aero One frost u geldiği gibi kullanmamla Aerocool Orbit 12cm RGB Led Kasa Fanı (AE-CFORBT) | Teknobiyotik şundan 4 tane daha almam arasında kaç derece oynar? Gerek var mı sizce bu kadar masrafa?
O fanları almak yerine kendi Frisby 9280 kasandaki 4 fanı da buna tak bedavaya gelmiş olur :)

Şunu belirteyim ekran kartının oraya koymayı hiç denemedim ama üste fan takmak etki ediyor.

Eskiden kasanın üstü ve arkası yanıyordu ve işlemci 75 dereceydi. Şimdi üste bir tane fan taktım kasada hiçbir sıcaklık olmuyor ve işlemci 70 derece.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı