Ben genelde önde 2 büyük fanlı kasaları seven birisiyim. O kasaya da baktım ama pek sevemedim.Fanları anakarta bağlarsanız anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.Anakartınız RGB destekliyor
Kasa soğutma açısından kötü değil fakat ben size o bütçeyle Cooler Master MB511 ve MB520 öneririm
Sen bunu al pişman olmazsın üstelik PSU'sunda argb led varBen genelde önde 2 büyük fanlı kasaları seven birisiyim. O kasaya da baktım ama pek sevemedim.
ben kasayı tek alıyorum psu'suz yani siz yanlış görmüşsünüz sanırımSen bunu al pişman olmazsın üstelik PSU'sunda argb led var![]()
Ben bunu aldım Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası (AE AIRHAWKD680) içindeki psu buyduben kasayı tek alıyorum psu'suz yani siz yanlış görmüşsünüz sanırımPSU olarak gıgabyte 750w 80+ gold sertifikalı bir psu almayı düşünüyorum.
Ben RGB manyağı değilim o yüzden kasayı kesmeyi pek düşünmüyorumBen bunu aldım Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası (AE AIRHAWKD680) içindeki psu buydu
Aerocool Cylon 600W RGB 80+ Güç Kaynağı (AE-CYLNP600) ama kasanın içindeki gizli bölmeden görülmüyordu bende bu şekilde kestim orasını çok daha güzel görünüyortavsiye ederim.Eki Görüntüle 489516
Sen bunu al pişman olmazsın üstelik PSU'sunda argb led var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.