Aerocool Air Hawk Duo kasa alınır mı?

Fanları anakarta bağlarsanız anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.Anakartınız RGB destekliyor
Kasa soğutma açısından kötü değil fakat ben size o bütçeyle Cooler Master MB511 ve MB520 öneririm

İki parça ile kasa topladım videosunu kanalımdan izleyebilirsin. Sorun olursa sorabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanları anakarta bağlarsanız anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.Anakartınız RGB destekliyor
Kasa soğutma açısından kötü değil fakat ben size o bütçeyle Cooler Master MB511 ve MB520 öneririm
Ben genelde önde 2 büyük fanlı kasaları seven birisiyim. O kasaya da baktım ama pek sevemedim.

ben kasayı tek alıyorum psu'suz yani siz yanlış görmüşsünüz sanırım :D PSU olarak gıgabyte 750w 80+ gold sertifikalı bir psu almayı düşünüyorum.
Ben bunu aldım Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası (AE AIRHAWKD680) içindeki psu buydu
Aerocool Cylon 600W RGB 80+ Güç Kaynağı (AE-CYLNP600) ama kasanın içindeki gizli bölmeden görülmüyordu bende bu şekilde kestim orasını çok daha güzel görünüyor :) tavsiye ederim.
1579585201408.png

Ben bunu aldım Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası (AE AIRHAWKD680) içindeki psu buydu
Aerocool Cylon 600W RGB 80+ Güç Kaynağı (AE-CYLNP600) ama kasanın içindeki gizli bölmeden görülmüyordu bende bu şekilde kestim orasını çok daha güzel görünüyor :) tavsiye ederim.Eki Görüntüle 489516
Ben RGB manyağı değilim o yüzden kasayı kesmeyi pek düşünmüyorum :D PSU zaten rgb led ışık vs. yok çok ışıklı olması da gözümü alabiliyor ama yinede öneriniz için teşekkürler.

Sen bunu al pişman olmazsın üstelik PSU'sunda argb led var ;)

Bu kasadan ben de aldım, gigabyte b450m s2h anakarti aldim tam araştırmadan, argb desteği yok. Manuel olarak kullanıyorum. Ama montaj konusunda bir sey danışmak istiyorum. Sata kablosu ile rgb kontrolcüye güç verdim ve pwm kablosunu da (kablo 2pin aktif) anakarttaki sysfan soketine taktım bi sorun olmadi ama doğru yapmışım acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı