Aerocool Airhawk Duo 750W nasıldır?

Bence güzel kasa ve PSU'su da güzel. MB511 rakibi olarak bana artık daha fazla sempatik geliyor Airhawk DUO.

NOT: 5700 ekran kartına fazla fazla fazla yetecektir.

Biraz acemi olduğum için soruyorum bu soruyu ekran kartını anakarta taktıkdan sonra ekran kartı hdmi girişi o 7li ızgaraların olduğu yerden mi olacak öyleyse o ızgaraları nasıl çıkartacağım.

Biraz acemi olduğum için soruyorum bu soruyu ekran kartını anakarta taktıkdan sonra ekran kartı hdmi girişi o 7li ızgaraların olduğu yerden mi olacak öyleyse o ızgaraları nasıl çıkartacağım.
Bunların hepsi çıkabiliyor. Farklı PCIe kartlar da takıp kullanılabiliyor yani (ethernet, ses vs.)

NOT: Sağdaki dikey ızgara normalde bildiğim kadarıyla dikey ekran kartı için ancak daha önce de biri sormuştu ve Warcry ile karıştırıp dikey takılabiliyor demiştim sonra düzelttim. %100 emin değilim dikey ekran kartı montajı için bu kasa müsait mi değil mi onu belirtmek istedim.

ı PCIe kartlar da takıp kullanılabiliyor yan

Herhangi bir contası yok değil mi onların geçmeli sadece. Bu arada çok teşekkürler cevap verme zahmetinde bulunduğun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…