Alıcı Aerocool Airhawk Duo

anlakgunes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirrtiğim gibi güç kaynaksız Aerocool Airhawk Duo kasası aramaktayım hiçbiyerde stok yok şu an bulamadım. Satmak isteyen arkadaşlar olursa buradan yazarsa iletişime geçeriz. 2.el olarak da olur sorunsuz temiz ürün arıyorum.

Galiba Türkiye'de'ki son ürünü ben aldım aldıktan sonra her yer stoktan çıkardı ürünü şuan için bileşenlerimi satmaya başladım olurda hızlıca satılırsa kasa için sizinle iletişime geçerim.

Galiba Türkiye'de'ki son ürünü ben aldım aldıktan sonra her yer stoktan çıkardı ürünü şuan için bileşenlerimi satmaya başladım olurda hızlıca satılırsa kasa için sizinle iletişime geçerim.
Kasa için düşündüğünüz fiyat nedir? Bende satın almayı düşünüyorum fakat stok bulamadım. tunahanalparslan1@gmail.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz düşünürseniz.

Kasa için düşündüğünüz fiyat nedir? Bende satın almayı düşünüyorum fakat stok bulamadım. tunahanalparslan1@gmail.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz düşünürseniz.

Yazdım hocam.
anlakgunes@gmail.com hocam buradan yazar mısınız konuşalım.
Galiba Türkiye'de'ki son ürünü ben aldım aldıktan sonra her yer stoktan çıkardı ürünü şu an için bileşenlerimi satmaya başladım olurda hızlıca satılırsa kasa için sizinle iletişime geçerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı