Ürün özelliklerinde PWM bağlantısı yapılabilir yazıyor anakart için kutu içerisinde de PWM ile kontrolcü bağlantısını yapan kablo mevcut. Her PWM desteği olan anakarta bağlantı yapılabiliyor mu onu bilmiyorum yoksa sadece ARGB desteği olan anakartlar için mi PWM yapılıyor emin değilim bende o konuda net bir şey söyleyemem. PWM için kablosu mevcut dediğim gibi bunların yanında da ARGB kablosu ve Gigabyte anakartlar için sanırım bir kablo mevcut kumandasında da anakart ve kontrolcü üzerinden kontrol için geçiş düğmeleri mevcut ARGB için bunun dışında da sadece fanlar için PWM ve manuel butonları var fanlar için kumanda üzerinde. Ben kontrolcü üzerinden çalıştırıyorum daha önce söylemiştim manuel yani kontrolcü üzerinden yönetirken fan hızlarını ayarlayabiliyorum kumanda dan. PWM bağlantısı yapmamış olmama rağmen kumandadan PWM butonuna bastığımda fan hızlarını ayarlamama izin vermiyor yani bir nevi PWM moda geçmiş gibi tepki veriyor ancak söylediğim gibi PWM bağlantısı takılı değil ve sadece PWM kablosunu takarak anakart üzerinden fan hızları yönetiliyor mu kesin bir şey söyleyemem. Kontrolcü de üçüncü parti RGB LED şeritler için soketler mevcut. Başka marka 6 pin fanları taktığında çalışır mı bilemem ancak bu kontrolcüye Aerocool Eclipse model fanlarını da taksan çalışıyormuş senkron şekilde o ürünlerinden kontrolcüsü aynı diye biliyorum o yüzden sanırım. Elinde ki fan ARGB değilse ve astro12 model fanları alacaksan bunların aydınlatmalarını anakartından yönetmek istiyorsan sıkıntı çıkartabilir benim görüşüm anakart üzerinden aydınlatmaları yönetmen için ARGB olmalı fanlar. Benim anakartımda ARGB yok o yüzden kontrolcü üzerinden aydınlatmaları yönetiyorum.