G gazozturk Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 M-ATX sistem topluyorum. En aklıma yatan iki kasa bu. Sizce hangisi? Asus Prime Ap201 Aerocool Atomic
M-ATX sistem topluyorum. En aklıma yatan iki kasa bu. Sizce hangisi? Asus Prime Ap201 Aerocool Atomic
Ahmetimo Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 gazozturk dedi: M-ATX sistem topluyorum. En aklıma yatan iki kasa bu. Sizce hangisi? Asus Prime Ap201 Aerocool Atomic Genişletmek için tıkla... Bence Aerocool olanı al çünkü ASUS olanın hem sadece 1 fanı var ve güç kaynağı biraz garip monte ediliyor.
gazozturk dedi: M-ATX sistem topluyorum. En aklıma yatan iki kasa bu. Sizce hangisi? Asus Prime Ap201 Aerocool Atomic Genişletmek için tıkla... Bence Aerocool olanı al çünkü ASUS olanın hem sadece 1 fanı var ve güç kaynağı biraz garip monte ediliyor.
G gazozturk Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Ahmetimo dedi: Bence Aerocool olanı al çünkü ASUS olanın hem sadece 1 fanı var ve güç kaynağı biraz garip monte ediliyor. Genişletmek için tıkla... ben de öyle karar verdim. psu'nun konumu, kasa önüne fan eklemekte de sıkıntı yaratıyor.
Ahmetimo dedi: Bence Aerocool olanı al çünkü ASUS olanın hem sadece 1 fanı var ve güç kaynağı biraz garip monte ediliyor. Genişletmek için tıkla... ben de öyle karar verdim. psu'nun konumu, kasa önüne fan eklemekte de sıkıntı yaratıyor.