AeroCool BattleHawk VS Aerocool GT-A

Aero 800 de tercih edilebilir. Zevk meselesi.

Ben AeroCool BattleHawk'ı tercih ederdim, ötekisi çok açık yukarısı ve ön panelin açık olması, içerideki fan seslerinin dışarıya çok kaçmasına sebep olur.

Battlehawk daha guzeldir daha kullanislidir fakat begendinizi alabilirsiniz.

Bütçem 200-250 TL arası daha fazla maddi durumum yok. BattleHawk kasasında hava akış problemi yaşar mıyım ? Kablolama da sıkıntı çıkarır mı ?

Darkn10 almalısın bence.Güç kaynağı bölümü gizli. 5 ledli fan,fan kontrolcü,devasa yan pencere gayet işini görücek bir kasa hava akışıda çok güzel tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Darkn10 almalısın bence.Güç kaynağı bölümü gizli. 5 ledli fan,fan kontrolcü,devasa yan pencere gayet işini görücek bir kasa hava akışıda çok güzel tavsiye ederim.
3. Düşüncem olarak o kasa var aklımda ama bir türlü seçim yapamıyorum.

3. Düşüncem olarak o kasa var aklımda ama bir türlü seçim yapamıyorum.
o kasaların hava akışı kötü ve kasanın içi çok kötü gözüküyo hddler gizli degil malzeme kalitesi kötü diyolar siyah kırmızı filan renkler koymuşlar acayip bir karmaşa oluyo bir de kablolaması nasıldır ona bakman lazım dark n10da gayet rahat fakat alttakini tavsiye etmiyorum üstteki alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…