Aerocool CyberX Advance alınır mı?

eeolmz

Kilopat
Daha fazla  
Aerocool CyberX Advance adlı kasayı almak istiyorum. 230 TL'ye alacağım, incelemelerini izlediğimde bende iyi bir izlenim oluşturdu. Kullananlar varsa kaliteli mi? Hava sirkülasyonu nasıl? Normal bir kullanıcıyı üzer mi? Ve de 200-250 TL'ye bütçeye başka öneriniz var mı? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstünde hava boşluğu yok. Önde de iyi bir hava girişi yok. Sirkülasyon konusunda yetersiz bir kasa.

Sharkoon w1000, Dark n10, Fsp cmt 120a, Aerocool ls5200, Aerocool aero 300, Aerocool aero 800 ve rgb istiyorsan Dark spartan bakabilirsin.
Merhabalar Dark spartan adlı kasa hoşuma gitti. Sizce bu kasanın hava sirkülasyonu nasıldır? Beni üzer mi? Bir de kasadaki ışıkları tamamen kapayabiliyor muyuz?

Merhabalar Dark spartan adlı kasa hoşuma gitti. Sizce bu kasanın hava sirkülasyonu nasıldır? Beni üzer mi? Bir de kasadaki ışıkları tamamen kapayabiliyor muyuz?
Evet kasanın yanında gelen uzaktan kumandayla ışıkları kontrol edebilirsin-kapatabilirsin. Hava akışı olarak 2 adet önde 2 adet üstte ve 1 adet arkada 120 mm fan mevcut yani hava akışı gayet yeterli. Şu videoyu izleyip fikir sahibi olabilirsiniz kasa hakkında. Ayrıca kasanın yanında 2 adet yan panel geliyor biri karartılmış diğeri ise tamamen şeffaf pleksi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı