Üst tarafta fan giriş yerleri olmayan kasaları almayın. Yan, ön ve egzos fanlarından çok daha fazla iş yapıyor kat kat olarak. Deneyerek bu kanıya vardım bu arada
Kardeşim anlıyorum var fakat ben bu kontrolcüye 300 lira verdim 6 nokta sıcaklık ölçer bir sürü mod voltaj ayarı felan fan çalışmayınca uyarı sistemi. Şimdi kaç defa dedim fan kontrolcümü kullanmak istiyorum. Bana bu kontrolcüyü takılabileceğim ve donanımlarımın sığacağı her kasa önerisi değerlendiricem. 500 TL'yi gözden çıkardım daha üstü zorlar.
Şuana kadar en çok beğendiğim kasa Phanteks Enthoo Pro M oldu.
Phanteks kalite olarak daha iyi fakat bunun paket içeriğinde kumanda kontrolcülü 3 tane RGB fan ve şerit led gibi ekstralar var. Yani Phanteks alsan kasayı buna benzetmek için hariçten fan falan masrafın artacaktır. Bunun ikisi arasından birini tercih edeceksin işte.
Bunu önermeye gelmiştim. Gerçekten çok güzel bir kasa. Phanteks olanı seçin derim. Phanteks'in kalitesi gerçekten çok üst düzeyde. Bugün H500P kasasını inceleme fırsatını buldum CM'in. 300 liralık P400'ün kalitesi onun çok üstünde.
Hatta şimdi niye onu değil de P400 aldığımı düşünüyorum. Niye P400 aldım ben?