Aerocool CyberX Advance Nasıldır?

Kırmızı ledli Cooler Master 5 adet fanım var, Deep Cool RGB LED var mıknatıslı fan kontrolcümde var. Aslında para vermeyeceğim hiç bir şeye fakat öne 3 tane fan takılması çok iyi Phanteks'e fan kontrolcüyü taktığımda 2 adet takılıyor öne.

Öne 3 tane fan takılması beni cezbetti 3 fan + fan kontrolcü hava akımı cok iyi olur gibime geldi. Phanteks ise çok sade tam benlik.

Ben de sadece RGB farkı diye biliyorum. RGB pahalı genel olarak. Ayrı alsam yine bu fiyata gelecek. Bari birlikte gelsin.

Phanteks'e de istersen öne 3 tane 120 MM fan takarsın. Öndeki fanlar 140 MM olduğu için 2 tanedir.

Phanteks'e de istersen öne 3 tane 120 MM fan takarsın. Öndeki fanlar 140 MM olduğu için 2 tanedir.

Fan kontrolcü ile birlikte mi?

Ben de sadece RGB farkı diye biliyorum. RGB pahalı genel olarak. Ayrı alsam yine bu fiyata gelecek. Bari birlikte gelsin.

Deep Cool RGB350-LED Uzaktan Kumandalı 12V Led Işık 4Pin RGB Fiyatı
Kasamda bu ürünü kullanıyorum, fanlarda ledli e masayada 3 metre RGB LED taktım. Oda pavyon gibi oldu zaten biraz olayı abarttım ben herşey RGB fan kontrolcü bile.

Buda güzelmiş bunuda alabilirim. Bu Phanteks iyiymiş ya ben yeni öğrendim ve çok hoşuma gitti.

Bu Special'ın diğerinden farkı tam olarak nedir? Fiyat farkına değecek bir şey var mı?

Phanteks'de fan kontrolcüyü takmazsam 3 tane fan takabiliyormuşum. Çok farketmez 2 tanede yeterli olur diye düşünüyorum. Şuan önde 1 adet kullanıyorum ona rağmen ısı değerlerim iyi.

Arkadaşlar Phankteks Enthoo Pro M alıyorum, başka önerisi olan yoksa.

Sizin için değil. Benim tek bildiğim farkı önde iki tane RGB fan çerçevesi olduğu. Sizde zaten RGB fan olduğu için gereksiz olacaktır. Ben de 250 lira daha biriktirdiğimde alacağım.

Full cam olan değilde diğerini aldım hem arada 70 lira fark var hemde yeşil tonu çok hoşuma gitti diğerininde yeşili olsa onu alırdım.

Umarım indirim felan olmaz. 330 a bilmiyorum iyi mi kötü mü aldım.

Onu size sormalı Nazım bey

Raidmax alabilrsiniz. Bir tanıdığım kullanıyor. Malzeme kalitesi Phanteks'ten biraz aşağıda geldi bana fakat kutu içeriği olarak oldukça zengin. Sizin yerinizde olsam Raidmax alır, kutu içeriğindeki malzemeler ve sistemi kurarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…