Arkadaşlar merhaba, i5-10400 işlemcim için hem görüntü amaçlı hem de akustik amaçlı bir CPU soğutucu düşünüyorum. Bütçem 300-350 TL. Acaba kasamın DRGB yapısına Aerocool Cylon 4F soğutucuyu dahil edebilir miyim? Bir de kasam 160 mm soğutucu destekliyor, acaba bu soğutucu kasama sığar mı?
Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Size aynı soruyu başka bir konuda bir kere daha sormuştum. Cylon 4F'ten vazgeçtim. Arctic Freezer 34 ile bu ürün arasında kaldım ve hangisi daha sessizse onu almak istiyorum. ID Cooling'in oldukça sesli olduğunu okuyorum forumlarda acaba 140 lira daha verip Arctic Freezer 34 alınır mı? Bir de bu fanların ortasındaki ışık kapatılıyor mu? Bir bilginiz var mı?
Hocam öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Size aynı soruyu başka bir konuda bir kere daha sormuştum. Arctic Freezer 34 ile bu ürün arasında kaldım ve hangisi daha sessizse onu almak istiyorum. ID Cooling'in oldukça sesli olduğunu okuyorum forumlarda acaba 140 lira daha verip Arctic Freezer 34 alınır mı? Bir de bu fanların ortasındaki ışık kapatılıyor mu? Bir bilginiz var mı?