Aerocool Cylon 500W 80+ nasıldır?

Makaleler
1
Bu PSU alınır mı almak istediğim ekran kartı zaten GTX az yiyor yani 500W'da değil benim işim 2. si bunun cidden sertifikası var mı 3. sü Aerocool kaliteli diye duymuştum kaliteli midir? Gidip Everest gibi ürünlere para vereceğime bunu alırım diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet kaliteli bir PSU.

Aerocool ortalama kalitede PSU ureten bir firma. Patlama bozulma vs. olcagini sanmiyorum rahatlikla alabilirsiniz.

Hocam bu kadar kişi Aerocool'u öneriyorsa almamak yanlış olur ancak belirtiyim FSP köklü 3 markanın birleşimi olup (Audi gibi) dünyanın 1 ya da 2 numaralı PSU üretici olduğu var sayılmaktadır yanlış bilmiyorsam Tayvan'lı bir firmadır.
Bu arada hocam PSU'ların üzerindeki fan dışarıya dönük olmalıdır değil mi?

Hocam FSP'nin kaliteli bir marka olduğunu biliyorum. Gayet alınabilir ancak bana Aerocool FSP'den daha özellikli ve dolu geldi. Hem 80+ sertifikası yok sanırım FSP Meet 85'in.

Hocam FSP'nin kaliteli bir marka olduğunu biliyorum. Gayet alınabilir ancak bana Aerocool FSP'den daha özellikli ve dolu geldi. Hem 80+ sertifikası yok sanırım FSP meet 85'in.

Haklısınız ancak güvenilir olmasının verdiği güven ile 85 verimliliği sağlayan bir PSU'nun bence en az 80+ kadar alınabilir olduğunu düşünmekteyim.
Bu arada hocam şuna bakar mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…