randomname1234
Decapat
Aerocool Cylon almayı düşünüyorum. İçindeki güç kaynağının markasının High Power olduğunu belirterek sizce alınır mı? Bunun dışında daha iyi bir alternatif varsa önerebilirsiniz.
Alınır Aerocool'un kasaları iyidir ve High Power'ın PSU'ları kalitelidir.Aerocool Cylon almayı düşünüyorum. İçindeki güç kaynağının markasının High Power olduğunu belirterek sizce alınır mı? Bunun dışında daha iyi bir alternatif varsa önerebilirsiniz.
P300 al yanına bir Viper at diyen arkadaşlar kafamı karıştırdı.Alınır Aerocool'un kasaları iyidir ve High Power'ın PSU'ları kalitelidir.
Hangisi daha ucuzsa onu alsın daha iyi olur ikiside iyi seçim bence.P300'ün yanına yaklaşamaz bu model. O yüzden önermişizdir.
Detaylı bir karşılaştırma yapar mısın?P300'ün yanına yaklaşamaz bu model. O yüzden önermişizdir.
Asus Maximus 8 GeneDaha iyi hava akışı ve kablolama sunuyor. Phanteks tüm modellerinde özellikle kablolamaya çok büyük özen gösterir. Hava akışı olarak modelden modele değişiyor. Eskiden 270 TL idi. Şu an malum dolar kuru...
Bir öneride senden alalım.P300 ve hava akışı? Dostum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.