Aerocool Cylon alınmalı mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Aerocool Cylon;
Aerocool Cylon RGB 500W 80+ Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
İçerisinde PSU dahil tam bir F/P kasası, fakat forumda bir konuda çok fazla şikayet gördüm. Size danışmak istedim.

AE-CYLN-580-icgorsel-07.jpg

İçerisinde fazladan 4 adet fan eklesek, 3 adet öne, 1 adet alta ve 1 adet üste.

AE-CYLN-580-icgorsel-06.jpg

R5 2600 ve RX 590 bu kasada rahat ve normal ısıda güzel performans sergiler mi veya 600 TL bütçeye daha iyi PSU dahil kasa var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Haziran sonunda doğru toplayacağım sistem için Aerocool Rift BG kasasını aldım Teknobiyotik'ten, kasa ertesi gün elime ulaştı. İnceledim, söktüm her yerini baktım bence güzel. Aynı model değil ama aynı marka sonuçta bence beğendiyseniz alabilirsiniz. Aerocool'da sıkıntı görmüyorum. Ben boş kasa aldım ama kaliteli bir PSU koyacağım içine sizde öyle yapabilirsiniz. Bu fiyat bandında bir kasanın illa ki eksileri vardır ama diğer markalardan eksik kalır yanı yok. Benzer modeller olduğu için sorun varsa cevaplayabilirim.

Ben 1 seneden fazla oldu kullanıyorum ve 5-6 kişiye daha aynı kasaya sistem dizdik herkes memnun. Kablolama, kasa içi büyüklüğü, iç yerleşimleri ve havalandırması gayet yeterli. Stok 1 egzoz fan ile geliyor, üzerine 6 adet fan ekleyebiliyorsunuz, ben de bu şekilde kullanıyorum. Ayrıca sıvı soğutma desteği mevcut.

Ben Haziran sonunda doğru toplayacağım sistem için Aerocool Rift BG kasasını aldım Teknobiyotik'ten, kasa ertesi gün elime ulaştı. İnceledim, söktüm her yerini baktım bence güzel. Aynı model değil ama aynı marka sonuçta bence beğendiyseniz alabilirsiniz. Aerocool'da sıkıntı görmüyorum. Ben boş kasa aldım ama kaliteli bir PSU koyacağım içine sizde öyle yapabilirsiniz. Bu fiyat bandında bir kasanın illa ki eksileri vardır ama diğer markalardan eksik kalır yanı yok. Benzer modeller olduğu için sorun varsa cevaplayabilirim.
Evet, kasalar benziyor ve büyük bir fark olarak senin seçtiğin modelde hava alması için bir ızgara var.

Aerocool Cylon;
Aerocool Cylon RGB 500W 80+ Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
İçerisinde PSU dahil tam bir F/P kasası, fakat forumda bir konuda çok fazla şikayet gördüm. Size danışmak istedim.

Eki Görüntüle 399000

İçerisinde fazladan 4 adet fan eklesek, 3 adet öne, 1 adet alta ve 1 adet üste.

Eki Görüntüle 399001

R5 2600 ve RX 590 bu kasada rahat ve normal ısıda güzel performans sergiler mi veya 600 TL bütçeye daha iyi PSU dahil kasa var mı?
Tasarım güzel ama hava akışı yok. Yani bahsettiğin bileşenleri doyuracak bir hava akışı sağlayamaz.

Alınmasına alınır ama bu modelin ön kısmında hava girişi için pek fazla alan bırakmamışlar, toz temizliğine dikkat etmeyen biri 6-7 ay sonra ısı sorunu ile karşılaşabilir, bir mağazada görmek lazım. Fotoğraflar ve videolar pek açıklayıcı gelmedi.
Normal bir kasada zaten 6 ayda genel temizlik yapılmalı. Macun vs. değiştirmek istemiyorsa en azından kompresör ile kasanın içi temizlenmeli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı