Aerocool Cylon alınmalı mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Haziran sonunda doğru toplayacağım sistem için Aerocool Rift BG kasasını aldım Teknobiyotik'ten, kasa ertesi gün elime ulaştı. İnceledim, söktüm her yerini baktım bence güzel. Aynı model değil ama aynı marka sonuçta bence beğendiyseniz alabilirsiniz. Aerocool'da sıkıntı görmüyorum. Ben boş kasa aldım ama kaliteli bir PSU koyacağım içine sizde öyle yapabilirsiniz. Bu fiyat bandında bir kasanın illa ki eksileri vardır ama diğer markalardan eksik kalır yanı yok. Benzer modeller olduğu için sorun varsa cevaplayabilirim.

Ben 1 seneden fazla oldu kullanıyorum ve 5-6 kişiye daha aynı kasaya sistem dizdik herkes memnun. Kablolama, kasa içi büyüklüğü, iç yerleşimleri ve havalandırması gayet yeterli. Stok 1 egzoz fan ile geliyor, üzerine 6 adet fan ekleyebiliyorsunuz, ben de bu şekilde kullanıyorum. Ayrıca sıvı soğutma desteği mevcut.

Evet, kasalar benziyor ve büyük bir fark olarak senin seçtiğin modelde hava alması için bir ızgara var.

Tasarım güzel ama hava akışı yok. Yani bahsettiğin bileşenleri doyuracak bir hava akışı sağlayamaz.

Normal bir kasada zaten 6 ayda genel temizlik yapılmalı. Macun vs. değiştirmek istemiyorsa en azından kompresör ile kasanın içi temizlenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…