Aerocool Cylon Kasaya RX 580 Sığar mı?

Sığdı cidden teşekkürler

Dosya Ekleri

• Image1543272311.085152.jpg
    Image1543272311.085152.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 157
Aynı kasayı kullanıyorum maalesef hava akışı kötü bir kasa içerideki havayı boşaltamıyor ve havayı da alamıyor. O yüzden ben tavsiye etmiyorum. Ha alanlar varsa çoktan iade edemicek durumda filan o zaman yan paneli sökerse havayı daha rahat boşaltır yada önlerde fanlar varsa hava alması için ön paneli biraz açıp boşluk bırakacak şekilde koyabilir. Ama sıfırdan alacaklar için almasını tavsiye etmiyorum. O fiyata LS 5200 alınabilir.

Aynı kasayı kullanıyorum maalesef hava akışı kötü bir kasa içerideki havayı boşaltamıyor ve havayı da alamıyor. O yüzden ben tavsiye etmiyorum. Ha alanlar varsa çoktan iade edemicek durumda filan o zaman yan paneli sökerse havayı daha rahat boşaltır yada önlerde fanlar varsa hava alması için ön paneli biraz açıp boşluk bırakacak şekilde koyabilir. Ama sıfırdan alacaklar için almasını tavsiye etmiyorum. O fiyata LS 5200 alınabilir.
Tamamdır hocam, sağolun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı