Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.822 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Mart 2021 #1 Kasa modelim Aerocool Cylon RGB. Fotoğrafta görülen kısıma dikey bir şekilde kartımı takabilir miyim?
Kasa modelim Aerocool Cylon RGB. Fotoğrafta görülen kısıma dikey bir şekilde kartımı takabilir miyim?
U umtbra Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 Her kasaya uyacağını iddia ediyor. İncele istersen. Kolay gelsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Her kasaya uyacağını iddia ediyor. İncele istersen. Kolay gelsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.822 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Mart 2021 #3 umtbra dedi: Her kasaya uyacağını iddia ediyor. İncele istersen. Kolay gelsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben kasama aparat olmadan dik bir şekilde ekran kartımı takabilecek miyim onu merak ediyorum. Aparatlar vs. çok pahalı ne yazık ki. Ucuz olanlar elbette var ama hiç göze hitap etmiyor.
umtbra dedi: Her kasaya uyacağını iddia ediyor. İncele istersen. Kolay gelsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben kasama aparat olmadan dik bir şekilde ekran kartımı takabilecek miyim onu merak ediyorum. Aparatlar vs. çok pahalı ne yazık ki. Ucuz olanlar elbette var ama hiç göze hitap etmiyor.
U umtbra Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 Her halukarda aparat almak zorundasin maalesef. Hadi kasaya bir sekilde monte ettin diyelim ama uzatma kablosunu alman gerekiyor.
Her halukarda aparat almak zorundasin maalesef. Hadi kasaya bir sekilde monte ettin diyelim ama uzatma kablosunu alman gerekiyor.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.498 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Mart 2021 #5 Kasanın dikey ekran kartı slotu bulunmuyor mecburen aparat alman lazım. Aparat pahalı demişsin de aparatsız sade Riser uzatma kablosu da pahalı.
Kasanın dikey ekran kartı slotu bulunmuyor mecburen aparat alman lazım. Aparat pahalı demişsin de aparatsız sade Riser uzatma kablosu da pahalı.