Aerocool Full modüler 850W Aero Bronze 1036TL!

Amazon'da sepete ekleyince, bazen fiyat artabiliyordu. Öyle bir durum yoksa fiyatı bu ürün için gayet iyi.

Amazon'da sepete ekleyince, bazen fiyat artabiliyordu. Öyle bir durum yoksa fiyatı bu ürün için gayet iyi.
Her şey dahil fiyatını yazdım, Amazon Germany satıcısı, vergileri falan içinde her şey dahil 1036TL, sadece APG kargo ile geldiği zaman biraz uzun sürüyor gelmesi.

Her şey dahil fiyatını yazdım, Amazon Germany satıcısı, vergileri falan içinde her şey dahil 1036TL, sadece APG kargo ile geldiği zaman biraz uzun sürüyor gelmesi.
Öyleyse gayet iyi hocam, dün Mi Band 5'in 200 liraya alındığını söyleyen arkadaşlar falan vardı ondan sorayım dedim. Güzel fiyat!

@Sir Benjamin @RPM ne diyorsunuz bu işe? Core Reactor 1270 TL şu an.

Core Reactor ile karşılaştırılabilecek bir model değil. 650W yeterliyse ve bütçenize uygunsa Core Reactor almak daha iyi olur.

Bu arada bu PSU'nun 80+ Bronze olmasına takılmayın, bazı testlerde 80+ Gold verimliliğine bile ulaşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…