Aerocool GT Black Advanced Edition Kasayı Zalman R1 İle Değiştirmek

Taha Öneş

Hectopat
Daha fazla  
2500 TL oyun bilgisayarını topladım. Tek fark GTX 960 2G 128 Bit olması. Şu anda kullandığım Aerocool GT Black Advanced Edition 500W kasasını Zalman R1 600W ile değiştirmek istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var, özellikle PSU ile ilgili. Bu kasaya mATX anakart takılabilir mi? Kullandığım ekran kartı sığacak mı? PSU bileşenler için gereken bütün çıkışlara sahip mi?

Bunu öğrenmenizin çok kolay bir yolu var Zalman R1'in internette satışını yapan sitelerde R1'in genişliğini görebilirsin sonra ekran kartını ister kendin ölç ister yine aynı şekilde google da aratarak uzunluğunu bulabilir kesin bir sonuca varabilirsin. Mid Atx birçok kasa gibi evet R1 MAtx anakart destekliyor. Son soru içinse yine o sitelerde R1 in içindeki güç kaynağı olan Zalman 600LE modelini inceleyerek son sorunuza kolayca yanıt bulabilirsiniz.

- ATX, microATX ve ITX destekler.
- 36 cm'e kadar olan ekran kartları sığar.
- Resmi sitesi tırtlamış. Oradan power supply kategorisinden 600LE olarak aratırsanız çıkışlarını görebilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. PSU ile ilgili sorunumu da çözdüm aşağıda görüldüğü gibi bütün girişleri fazlasıyla birlikte varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…