Aerocool GT Black Edition Nasıl ?

Makaleler
3
Daha fazla  
Aerocool GT Black Edition 400W, 2x USB 2.0, 12cm Arka Fanlı, Fiyatı

Arkadaşlar yakında bu kasayı almayı planlıyorum 400W PSU'su ile. Elimde AM3 soketli eski anakart, işlemci, RAM ve HD 6570 ekran kartı var kullanmadığım yedekte duran. Şuan H81M-P33 ve 4460'lı sistemim var ama kasa 6 yıllık ve dandik. Güç kaynağım FSP Hyper 700. Ama bu kasadaki güç kaynağını eski parçalarım için kullanıp yedek PC oluşturmuş olacağım. Kasa nasıldır kalite olarak sizce ? 1500 TL'lik oyun sisteminde kullanılmıştı.

Önerilen PSU o kart için 400W fakat siz 500W modelini alın. Kasanın plastik kalitesi orta seviyede. Ama PSU'ları gerçekten güzeldir.
Hocam zaten yedek PC olacak o çatı katına koyacağım. Tamam o zaman 500 olanı alayım zaten o kadar fiyat farkı yok.

F/P ürünü bir ürün :D . Güzel bir kasadır bir çok arkadaşım vs kullandı ben almadım hiç ama çokta şikayet eden duymadım o fiyata alınabilecek en iyi ürün diye biliyorum ben :)

Dediğim gibi alın. Memnun kalırsınız. 400W'ta alabilirsiniz ama 500W modelini almanız yararınıza olur. 20-30 TL için bir sürü sıkıntı çekmeye değmez.
Zaten o sistemi arada sırada açarım anakartın üzerinde stok fanı ile beraber AMD Athlon II X3 460 işlemci var. Yani daha çok ofis ve internet sistemi gibi olacak. Sadece mekanik disk eksik onun için bunu alsam olur mu ? Kart zaten Sata 2 destekli. Western Digital 320GB 7200RPM 8MB SATA2 Sabit Disk Fiyatı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı