Aerocool GT Black Edition Nasıl ?

Makaleler
3
Daha fazla  
Aerocool GT Black Edition 400W, 2x USB 2.0, 12cm Arka Fanlı, Fiyatı

Arkadaşlar yakında bu kasayı almayı planlıyorum 400W PSU'su ile. Elimde AM3 soketli eski anakart, işlemci, RAM ve HD 6570 ekran kartı var kullanmadığım yedekte duran. Şuan H81M-P33 ve 4460'lı sistemim var ama kasa 6 yıllık ve dandik. Güç kaynağım FSP Hyper 700. Ama bu kasadaki güç kaynağını eski parçalarım için kullanıp yedek PC oluşturmuş olacağım. Kasa nasıldır kalite olarak sizce ? 1500 TL'lik oyun sisteminde kullanılmıştı.

Dediğim gibi alın. Memnun kalırsınız. 400W'ta alabilirsiniz ama 500W modelini almanız yararınıza olur. 20-30 TL için bir sürü sıkıntı çekmeye değmez.

F/P ürünü bir ürün . Güzel bir kasadır bir çok arkadaşım vs kullandı ben almadım hiç ama çokta şikayet eden duymadım o fiyata alınabilecek en iyi ürün diye biliyorum ben

Dediğim gibi alın. Memnun kalırsınız. 400W'ta alabilirsiniz ama 500W modelini almanız yararınıza olur. 20-30 TL için bir sürü sıkıntı çekmeye değmez.
Zaten o sistemi arada sırada açarım anakartın üzerinde stok fanı ile beraber AMD Athlon II X3 460 işlemci var. Yani daha çok ofis ve internet sistemi gibi olacak. Sadece mekanik disk eksik onun için bunu alsam olur mu ? Kart zaten Sata 2 destekli. Western Digital 320GB 7200RPM 8MB SATA2 Sabit Disk Fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…