Aerocool GT-S vs Corsair Graphite 600T

BlackBelt

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul/Kadıköy
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki kasadan hangisini almam daha doğru olur? 2 hafta sonra sistemimi toplayacağım ve kasa seçimini doğru yapmak istiyorum. Kuracağım sistem 5 yıl kadar kullanılacağı için kasanın sağlam ve sistemin içinde rahat edebileceği bir şey olmasını istiyorum. İnşallah sistemi topladığımda da resimlerini buraya atarım. Kasa seçimimde yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...

600T öneririm kardeşim. Fakat o kadar para vermene gerek yok bir kasa için. Tabi bileşenlerini yazarsan daha sağlıklı yardım edebilirim.
Dediğim gibi şu an parçalar tamamen hazır değil 2 hafta var daha sistemi toplamama. Bütçem sağlam o konuda sıkıntı yok en iyisini almak istiyorum bu iki kasa forumlarda çok övülüyor. Sistem ile ilgili bir sıkıntı çıkmasın diye ağırdan alıyorum tek seferde işi bitirmek için. Ama yakında sistemimi de yazacağım inşallah. Önerin için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bunlar haricinde başka hiç bir kasa düşünmüyorum. Belki 500R o da bunlardan birinin stoğu olmazsa Bakacağız artık duruma göre yardımcı olduğun için teşekkürler Yarın hayalde bir sistem kuracağım SS atarım ona göre hareket edeceğim.

CM HAF 912 çok çok iyi ve geniş bir kasa. Bütçeniz yetiyorsa alın.

Dediğim gibi bütçem gayet yeterli ve bu ikisinden başka kasa düşünmüyorum. Önerin için teşekkürler

Kesinlikle 600t alma madem paran var 750d ve ya ayin 17'sinde gelecek olan 760t alin gt-s de alabilirsiniz bunlar ömurluk kasalardir o yuzden full tower kasalara bakin. Ama kesin bunlarin ikisi olacak diyorsan gt-s black edition.

Graphite 600T ile Aerocool karşılaştırılır mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…