Chaser_ Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 72 10 Mayıs 2018 #1 Bu PSU bu kasaya sığar mı? Bu fiyata bu marka PSU iyi midir? Kullananlar var mı? PSU tavsiyesi yapacaklar Eksen Bilgisayar'dan yaparsa iyi olur teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2018
Bu PSU bu kasaya sığar mı? Bu fiyata bu marka PSU iyi midir? Kullananlar var mı? PSU tavsiyesi yapacaklar Eksen Bilgisayar'dan yaparsa iyi olur teşekkürler.
Çözüm GökalpYetiş 14 Mayıs 2018 Chaser_ dedi: Aynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu
Chaser_ dedi: Aynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu
GökalpYetiş Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 263 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 14 Mayıs 2018 #11 Chaser_ dedi: Aynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu Artı 0 Eksi Çözüm
Chaser_ dedi: Aynı fiyata tavsiye ettiğiniz kasa varmı ? Genişletmek için tıkla... Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu
KS KS Chaser_ Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 72 14 Mayıs 2018 #12 GökalpYetiş dedi: Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu Genişletmek için tıkla... kaç adet led fanla geliyor kasa bu arada ? Artı 0 Eksi
GökalpYetiş dedi: Görünüş olarak çok güzel ama fanların hızını düşürerek sorunu çözdüm, kablolarıda PSU nun önündeki boş yere koydum ama vidalar hala sorunlu Genişletmek için tıkla... kaç adet led fanla geliyor kasa bu arada ?