Aerocool KCAS Plus 700W PSU bozuk mu?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller. Ben 4 gün önce oyun oynarken bir anda bilgisayarda görüntü gitti. Tekrar açmaya çalıştığım zaman hiçbir şekilde BIOS ekranı dahil gelmedi fakat klavye ve mouse açılıyor kasa çalışıyor idi sadece görüntü yoktu. 3 kez BIOS sıfırladım 4. de sistem açıldı hatta kullandim 3-4 saat kadar. Sabah uyandığımda tekrar bilgisayarı açmaya çalıştım fakat yine BIOS ekranı dahil hiçbir şekilde görüntü gelmiyor idi. Bende farklı bir ekran kartı ile PSU'dan güç girişi bulunmayan gücünü anakarttan alan 1050 Ti ile denedim sorunsuz görüntü geldi. Anlayacağınız sorun anakartta veya sistemin farklı bir bileşeninde değil. Ekran kartı servise gitti ve hiçbir sorunu olmadığı 2 saat boyunca test edildiği söylendi. Arkadaşlar geriye sadece PSU'nun 8 pin girişinin arızalı olduğu kalıyor. Aerocool KCAS Plus 700W PSU'ya sahibim. Dün itibari ile dandik olmayan güzel bir Corsair 550W moduler bir güç kaynağı aldım. Sizce de sorun 8 pinde midir daha ekran kartı servisten gelmedi geldiğinde yeni PSU ile deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı