A Aliihsan Sarıhan Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 30 10 Temmuz 2020 #1 Merhaba Aerocool menace satürn kasa aldım, fakat fan renkleri nasıl değiştirilir? Bilmiyorum. Dosya Ekleri EQkE2OaVAAE7GKp.jpg 131,4 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 10 Temmuz 2020 #2 Kasayla gelen fanlar ''Fixed RGB'' olarak geçiyor. Malesef renk ayarlarıyla oynayamazsınız. Üreticinin belirlediği hızda ve renkte çalışacaklardır. Artı 0 Eksi
Kasayla gelen fanlar ''Fixed RGB'' olarak geçiyor. Malesef renk ayarlarıyla oynayamazsınız. Üreticinin belirlediği hızda ve renkte çalışacaklardır.
KS KS A Aliihsan Sarıhan Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 30 10 Temmuz 2020 #3 iyi ama internette şu videoda adam yapıyor ama anlamadım yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
iyi ama internette şu videoda adam yapıyor ama anlamadım yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 10 Temmuz 2020 #4 Yapılan işlem reset düğmesini devre dışı bırakıyor. Reset kablosunu fan kablosuyla birleştiriyor. Sadece 1 fana yapabilirsiniz bunu. Artı 0 Eksi
Yapılan işlem reset düğmesini devre dışı bırakıyor. Reset kablosunu fan kablosuyla birleştiriyor. Sadece 1 fana yapabilirsiniz bunu.