NotYiit Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 Herkese selam, Sistem toplamayı düşünüyorum ama aklımda bir soru kaldı ekte bıraktığım kasa alınır mı? Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart... www.teknobiyotik.com .
Herkese selam, Sistem toplamayı düşünüyorum ama aklımda bir soru kaldı ekte bıraktığım kasa alınır mı? Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart... www.teknobiyotik.com .
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 6 Ağustos 2020 #2 Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) | Teknobiyotik fan sayısı daha fazla ve önü komple açık, fiyatı da oldukça yakın. Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com bu da alınabilir.
Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) | Teknobiyotik fan sayısı daha fazla ve önü komple açık, fiyatı da oldukça yakın. Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com bu da alınabilir.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #3 NotYiit dedi: Herkese selam, Sistem toplamayı düşünüyorum ama aklımda bir soru kaldı ekte bıraktığım kasa alınır mı? Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart... www.teknobiyotik.com . Genişletmek için tıkla... Şöyle eleştirdim ben : Fiyatı 346 TL. 346 TL olan bir kasanın içinde sadece 2 fan olması saçmalık. Sürprizbozan: 😁 O kadar para veriyoz koyamadınız mı bi iki tane daha. Ön paneli mesh evet ama çok küçük bir kısmı mesh. Diğer taraflar kapalı. Hava akışı çok iyi sayılmaz. Malzeme kalitesi yine orta segmentte. Bana sorarsanız bütçe arttırıp daha iyi kasalara yönelmelisiniz.
NotYiit dedi: Herkese selam, Sistem toplamayı düşünüyorum ama aklımda bir soru kaldı ekte bıraktığım kasa alınır mı? Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Menace Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart... www.teknobiyotik.com . Genişletmek için tıkla... Şöyle eleştirdim ben : Fiyatı 346 TL. 346 TL olan bir kasanın içinde sadece 2 fan olması saçmalık. Sürprizbozan: 😁 O kadar para veriyoz koyamadınız mı bi iki tane daha. Ön paneli mesh evet ama çok küçük bir kısmı mesh. Diğer taraflar kapalı. Hava akışı çok iyi sayılmaz. Malzeme kalitesi yine orta segmentte. Bana sorarsanız bütçe arttırıp daha iyi kasalara yönelmelisiniz.