ConorAlp
Decapat
Daha fazla
Ne tür bir kontrolcü? PWM mi yoksa ARGB için mi?
PWM için ayrıca bir kontrolcüye gerek yok 4 pin PWM fanlar zaten anakarttan kontrol edilebilir sadece fan çoklayıcı gerekebilir. ARGB kontrol içinse bu olabilir Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 3pin ARGB + 3 Pin Fan, Adreslenebilir RGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Bunu alırsanız fan çoklayıcıya gerek kalmıyor fan çoklayıcı olarak da kullanabilirsini.
6 adet Mirage 12 Lite fandan aldım bir de Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 3pin ARGB + 3 Pin Fan, Adreslenebilir RGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu konrolcüyü aldım çalıştırırmı ve ben anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum.
Evet çalıştırır o çoklayıcının kullanım şeması olması lazım mutlaka anakart üzerinden gelen fan çıkışını çoklayıcı üzerinde doğru yere takarsan fan hızlarını kontrol edebilirsin sadece anakart üzerinde senin sistemde bu tek fan olarak gözükecek ve o yaptığın ayar tüm fanlar için geçerli olacaktır.6 adet Mirage 12 Lite fandan aldım bir de Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 3pin ARGB + 3 Pin Fan, Adreslenebilir RGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu konrolcüyü aldım çalıştırırmı ve ben anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum.
Fanların hızını.
Evet çalıştırır o çoklayıcının kullanım şeması olması lazım mutlaka anakart üzerinden gelen fan çıkışını çoklayıcı üzerinde doğru yere takarsan fan hızlarını kontrol edebilirsin sadece anakart üzerinde senin sistemde bu tek fan olarak gözükecek ve o yaptığın ayar tüm fanlar için geçerli olacaktır.
Fan çoklayıcıyı anakart fan çıkışına bağladınız mı?
Data girişine taktığınız kablonun bir ucu ARGB yuvasına(bu şart olmayabilir) diğeri ise anakart üzerinde olan SYS-fan ya da cha-fan yuvasına takılmalı bunu yapmazsanız kontrol edemezsiniz.
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 3pin ARGB + 3 Pin Fan, Adreslenebilir RGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik data yazan yerden aldım anakartta cha fan yazan yere taktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.