Aerocool One frost alınır mı?

Bence alınmaz biraz dar kasa olarak gözüküyor 32CM ekran kartı desteği varmış Ore Saturn bile 37CM. Onun dışında alınır.

Ben ReGaiB ışık sevmediğim için Zalman T7 + 6 tane Akasa Black tercih ettim. Yoksa güzel kasadır.
PSU sığdı mı? İnternette gördüğüm kadarıyla PSU yeri biraz küçükmüş. Bir de kasanın stok haliyle(1 egzoz 1 ön fan) iyi soğutabilir mi sizce?

Kendim kullanıyorum memnunum. Tek eksiği fanların azıcık gürültülü olmadı onu da kulaklık takunca duymuyorum bile. Çok fazla değil ama birazcık gürültülü. Önünde filtre yok diye düşünmeyin kasa içide bir tane filtre çıkıyor. Üstte de bir tane filtre var. Ön tarafında karbonfiber görünümlü plastik bar diğer kısımlar metal. Fanlar FRGB bu arada. Ben memnunum tavsiye ederim. Ha PSU için de bir tane filtre var onu da söyleyeyim.

PSU sığdı mı? İnternette gördüğüm kadarıyla PSU yeri biraz küçükmüş. Bir de kasanın stok haliyle(1 egzoz 1 ön fan) iyi soğutabilir mi sizce?
PSU için şunu diyeyim rahatlıkla sığıyor. Kabloları da HDD slotunun üstüne koyabilirsiniz. Ben kullanmadığım için HDD slotunu kaldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…