BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #1 Bu kasa alınır mı? İncelemesini izledim hoşuma gitti. Sinerji'de 363 TL'ye satılıyor. Uzun süredir takip ediyordum ve bugün Teknobiyotik'te incelemesini gördüm. Hoşuma gitti ama bir kez daha sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu kasa alınır mı? İncelemesini izledim hoşuma gitti. Sinerji'de 363 TL'ye satılıyor. Uzun süredir takip ediyordum ve bugün Teknobiyotik'te incelemesini gördüm. Hoşuma gitti ama bir kez daha sormak istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 26 Aralık 2019 #2 Alınır bence.