Aerocool One Frost Kasa 486 TL!

delvarto

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Orta Doğu
Daha fazla  

Kasanın son 1 yıl içindeki fiyatı en az 440 TL'ye düşmüş, şu an 486 TL. Geçen hafta fiyatı 870 TL idi. Soğutması ve genel özellikleri oldukça başarılı bir kasa.

Elbette attığınız daha iyi fakat paylaştığım da 480 TL'ye alınabilecek bir kasa.
Dostum bu kasayı kendim de kullandım dolayısıyla ne olduğunu biliyorum. 90 TL farkla attığımı almak daha mantıklı.

Dostum bu kasayı kendim de kullandım dolayısıyla ne olduğunu biliyorum. 90 TL farkla attığımı almak daha mantıklı.

Hocam peki kasayı değil de içindeki fanlardan alsak olur mu? Bende NZXT H510 kasa var. İçinde RGB fan yok. Bu yüzden ucuz RGB fan almak istiyorum. Sizce bu kasadaki fanlardan alsam benim kasayı da soğutabilir mi?

Bu kasayı aktif olarak kullanıyorum ve fanları hakkında hiç iyi şeyler söyleyemem.
Fanları sadece dönüyor gibi değil mi? :D 24 CFM özellik görünce şok olmuştum hayatımda ilk defa o kadar düşük CFM değerine sahip bir 120mm fan gördüm çünkü :) Ama güzel kasaydı ya, 350 TL'ye almıştım 2019 Aralık'ta.

Fanları sadece dönüyor gibi değil mi? :D 24 CFM özellik görünce şok olmuştum hayatımda ilk defa o kadar düşük CFM değerine sahip bir 120mm fan gördüm çünkü :) Ama güzel kasaydı ya, 350 TL'ye almıştım 2019 Aralık'ta.
Evet ya, maalesef öyle. Fakat hiç yoktan iyidir. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı