Aerocool One Frost kasaya ufak dokunuşla perte çıkması

JactoR

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Bugün 15 dakika önce ayağımın kasanın önüne gelmesiyle kasanın önü yamuldu. Bundan birkaç ay önce eski kasama kaç yüz veya bin kere vurdum hiçbir şey olmadı. Fakat yanlışlıkla çok hafif bir ayağım değdi kasa yamuldu. Bunu geri düzeltmenin yolu yok mu? Kasam Aerocool One frost. ve böyle şeylere çok manyakca takılıyorum. Öneriniz nedir?
shopping.png
Kasamın fotoğrafını ekliyorum buyurun. (Sıfır hali) Son halinde ise şu kasanın ön tarafında yamukluk bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atarsan daha iyi cevap verebiliriz.

Hocam fotoğraf atsam bile anlaşılmıyor. Sadece fotoğraf olarak ön tarafdan çekilebiliyor. Fakat yamukluk diğer taraftan gözüküyor. Diğer tarafada kamera sığmıyor.
Çeliği kaliteli bir marka değil ama çok az ayak degmesi ile dediğiniz gibi olacak bir marka da değil. Kasada hata olduğunu düşünüyorsanız, garantiye başvurun.

Hocam benim az dediğim herkes için az olmayabilir. Fakat bana az gibi geldi veya ben öyle hisettim. Garantiyle uğraşmak sıkıntı. Yani ne uğraşacak halim ne de vakit ayıracak zamanım yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı