Aerocool Ore Saturn alınır mı?

zabrii

Femtopat
Evet arkadaşlar. Malum yarın N11'de indirim var ve Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı,ATX Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri ürünü kuponla beraber 350 TL gibi bir fiyata alacağım. Sizce alınır mı yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir kasa alabilir miyim? Bir de şöyle bir kasası var. Aerocool Aero One Frost Cam Panel 4x12cm FRGB Fan Kasa AE-AERO1FR Fiyatları ve Özellikleri aradaki 80 TL için yüksek fiyatlısını mı almalıyım yoksa uygun olanı mı almalıyım? PSU olarak da şunu tercih edeceğim High Power 600W 80+ Gold (Performance GD) Fiyatları ve Özellikleri

Yanlış yazışmamışsa ilana ilk attığınızda 1 fan takılı 2. attığınız 4 fan takılı.

Bence MSI Mag Force veya Darkflash Pollux daha şık duruyor.

Yani sistemim
-R5 3600
-B450M A PRO MAX
-SAPPHIRE RX 580 8 GB 256 BIT NITRO
-CORSAIR VENGEANCE 16 GB 3200 MHZ RAM
İleride sadece ekran kartı güncellemesi yapacağım 5700 ile o yüzden şimdiden sağlam uzun ömürlü bir psu almak istedim. Psu 600 tl'ye gelecek indirimle. 350 tl'ye de kasa gelecek. Düşüncem bu tarzda. Size de danışmak istedim.
Hocam şimdi alacağım psu ile arasındaki fiyat farkına değmeyecekse sharkoon alabilirim. Değecekse 1 kere alacağım daha almayacağım kafasındayım. Eski psu mu satarak alıyorum zaten cebimden 150-200 tl gibi bir fiyat çıkmış olacak zaten.
Dediğin gibi https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...li-cam-2x-rgb-fan-1x-120mm-fan-atx-P416180958 bü ürünü 520 tl den 450 tl gibi bir fiyata almış olacağım. 100 TL farka değecekse bunu alabilirim tabikii
Ya da Darkflash pollux önerdiğin kasayı 320 tl gibi bir fiyata almış olacağım. Sizce hangisini almalıyım ? Çokta bütçemden harcamak istemiyorum çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…