Aerocool Ore Saturn vs MSI MAG Forge 100R

Alfha13

Hectopat
Daha fazla  
Aerocool Ore Saturn 500 lira şu anda, bu fiyata çok kasa yok bildiğiniz gibi. MSI ve dengi kasalar da bu fiyata düşmüyorlar artık. MSI'ı almayı planlıyordum ama fiyat farkından dolayı arada kaldım. MSI 830 lira şu an.

Kısaca aradaki 330 liraya değer mi yoksa Aerocool'u mu almalıyım?

Aerocool ore saturn 500 lira şu anda, bu fiyata çok kasa yok bildiğiniz gibi. MSI ve dengi kasalar da bu fiyata düşmüyorlar artık. MSI'ı almayı planlıyordum ama fiyat farkından dolayı arada kaldım. MSI 830 lira şu an.

Kısaca aradaki 330 liraya değer mi yoksa Aerocool'u mu almalıyım?

Aerocool almak daha mantıklı gibi aradaki 300TL'ye değecek bir teknoloji MSI kasada yok ARGB meraklısı değilseniz fiyat performans odaklı olsun diyorsanız günümüz şartlarında 500TL ideal bir fiyat biçimi​

Aerocool almak daha mantıklı gibi aradaki 300TL'ye değecek bir teknoloji MSI kasada yok ARGB meraklısı değilseniz fiyat performans odaklı olsun diyorsanız günümüz şartlarında 500TL ideal bir fiyat biçimi​

Hava akışı, SSD yerleri, fan kalitesi nasıl peki? Elimde fazladan 2 tane 12 cm, 1 tane 14 cm ve 1 tane 20 cm'lik fan var, bunların hepsini takabilir miyim?

İki kasa da pek iyi değil bence. Aerocool olan 500 tl'ye alınır ama 850 tl verebilirim derseniz v20 öneririm:

Ne gibi acaba, çok bilmiyorum da.
Ore Saturn zaten radyatör yeterliliği ve malzeme kalitesi açısından vasat bir ürün. Çok eskiden öneriyorduk. Mag Forge serisi de yine bazı sistem parçalarını seçerken dikkat edilmesi gerekecek bir kasa ve fiyatının hakkını vermiyor. Maxima V20 ise 2 adet kocaman fan ile geliyor gerçekten geniş bir kasa. DARK'ın her ürünü iyi değildir ama bu kasa cidden fark yaratıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı