Bakın anlatamıyor olabilirim ama ben bu modeller hakkındakı düşüncelerinizi sordum? Bütçe belirtsem bile sistemlerin çoğunda onlarca kasa tavsiyesi yapılabilir zaten. Biraz zevk meselesi değil mi?Toplayacağın ya da mevcut sistemin özelliklerine bağlı tavsiyemiz, sistem özelliklerini yaz ona göre tavsiye edelim.
O zaman bu üçlü için bütçe ver bakalım, ayrıca sıvı soğutma için anakart ve işlemci özelliklerini bilmemiz şarttır.Bakın anlatamıyor olabilirim ama ben bu modeller hakkındakı düşüncelerinizi sordum? Bütçe belirtsem bile sistemlerin çoğunda onlarca kasa tavsiyesi yapılabilir zaten. Biraz zevk meselesi değil mi?
Anladım bu konuda siz haklısınız. Bununla ilgili diğer açtığım konularda yardımcı olursanız sevinirim. Genel olarak 8000-9000 TL bütçe ile Gtx 1080 veya 1070 Ti ve 8700k temelli bir sistem. Bu üçlü için 1500 TL 'ye kadar çıkabilirim.O zaman bu üçlü için bütçe ver bakalım, ayrıca sıvı soğutma için anakart ve işlemci özelliklerini bilmemiz şarttır.
Buna örnek vermek gerekirse; Şimdi sende R3 1200 işlemci var ve buna gereksiz zımbırtı olarak sıvı soğutma alıyorsun sence doğru bir şey midir? Tabiki değildir. Hatta sen şimdi İ7 8700K'ya stok soğutucu takıyorsun bu doğru mudur? Kesinlikle değildir, çünkü overclock yapılacağı zaman iyi bir soğutucu gerekir.
Bu farklardan anlamışsındır demek istediğimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.