PHBP Hectopat Katılım 22 Mayıs 2013 Mesajlar 41 24 Eylül 2017 #1 Merhaba dostlar, Aerocool P7 kasa kullanıyorum ancak LED'ler çalışmıyor, tüm bağlantıları doğru yaptığıma inanıyorum kasayı kullanan arkadaşlar varsa yardımda bulunabilirler mi? Şimdiden Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2017
Merhaba dostlar, Aerocool P7 kasa kullanıyorum ancak LED'ler çalışmıyor, tüm bağlantıları doğru yaptığıma inanıyorum kasayı kullanan arkadaşlar varsa yardımda bulunabilirler mi? Şimdiden Teşekkürler.
BilgisayarHayranıÇocuk Hectopat Katılım 26 Ağustos 2017 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lisesi 24 Eylül 2017 #2 PHBP dedi: Merhaba dostlar, Aerocool P7 kasa kullanıyorum ancak LED'ler çalışmıyor, tüm bağlantıları doğru yaptığıma inanıyorum kasayı kullanan arkadaşlar varsa yardımda bulunabilirler mi? Şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kasanın kablolarına gerçekten dedektif gibi iyi bak. Belki sonradan çıkmış olabilir. Kasanın driverini kurdun mu? Bu soruları cevapla yardımcı olayım Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2017
PHBP dedi: Merhaba dostlar, Aerocool P7 kasa kullanıyorum ancak LED'ler çalışmıyor, tüm bağlantıları doğru yaptığıma inanıyorum kasayı kullanan arkadaşlar varsa yardımda bulunabilirler mi? Şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kasanın kablolarına gerçekten dedektif gibi iyi bak. Belki sonradan çıkmış olabilir. Kasanın driverini kurdun mu? Bu soruları cevapla yardımcı olayım
PHBP Hectopat Katılım 22 Mayıs 2013 Mesajlar 41 25 Eylül 2017 #3 Kasanın driverı derken? Kabloları 2-3 defa kontrol ettim ancak tepki yok maalesef.